NEKTER: Demi Moore skal ha spiseforstyrrelser og rusproblemer, men nekter å oppsøke hjelp. Foto: All Over Press
NEKTER: Demi Moore skal ha spiseforstyrrelser og rusproblemer, men nekter å oppsøke hjelp. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter å sjekke inn på rehab

- Hun er pinlig berørt, sier kilde om Demi Moore.

Publisert
SEHER.NO: Demi Moores (49) image som en glamorøs og polert stjerne er i ferd med å falme. Etter bruddet med ektemannen Ashton Kutcher i november har hun fremstått tydelig plaget og stadig tynnere.

49-åringen er blitt sterkt oppfordret til å oppsøke profesjonell hjelp for sine antatte problemer med anoreksi og rusmisbruk, men stjernen selv er motvillig til å sjekke inn på et behandlingshjem.

Det er liten tvil om at filmstjernen har problemer. I forrige uke ble Demi fraktet til sykehus etter å ha kollapset etter å ha fått et epileptisk anfall under en bursdagsfest i Beverly Hills.

Gjester til stede på festen forteller at hun røyket noe før kollapsen, og hun skal være avhengig av Red Bull og tyngre medisiner.

Demis tre døtre Scout (20), Rumer (23) og Tallulah (16) skal være svært opptatt av at moren nå får den hjelpen hun behøver.

- Demi trenger hjelp, men hun er ikke klar for å ta den imot. Hun vil ikke sjekke inn på rehab selv om døtrene hennes ønsker det. Særlig Rumer, som ble vitne til moren kramper. Demi tror problemene hennes er at hun sliter følelsesmessig, og at hun derfor ikke trenger rehab, sier en kilde til HollywoodLife.com.

Og Demi har flere grunner enn selve skilsmissen til å slite med følelseslivet om dagen. Ifølge kilder nær stjernen skal hun ta det svært tungt at hennes personlige problemer brettes ut for offentligheten verden over.

- Personlig er dette det verste som kunne ha skjedd Demi, for hun er en så privat person. Hun er pinlig berørt, sier en kilde til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kolapset etter epileptisk anfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer