Nekter å signere skilsmissepapirene

- Ber på sine knær om at hun skal huske hvorfor de ble forelsket.

SIGNERER IKKE: Alex Reid ber Katie Price om en ny sjanse. Foto: Stella Pictures
SIGNERER IKKE: Alex Reid ber Katie Price om en ny sjanse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alex Reid (35) nekter ifølge The Sun å signere dokumentene som bekrefter at ekteskapet til glamourmodellen Katie Price (32), bedre kjent som Jordan, er over.

Paret skal ha vært gjennom et møte med en advokat for å klargjøre sin separasjon etter elleve måneder som gift.

Men Alex og Katie klarte ikke å komme til enighet. Ifølge avisen skal Alex ha brutt ut i tårer og bedt Katie på sine knær om å huske hvorfor de forelsket seg i begynnelsen.

The Sun skriver også at Reid brukte omkring 50.000 kroner på julegaver til Katie, men skal ha blitt sjokkert da han kun fikk noen skjorter tilbake.

Reid slo seg løs og kjøpte blant annet designerklær og parfyme.

- Alex brukte flere tusen på Katie til jul med noen virkelige gjennomtenkte gaver. Hun betalte for ferien deres, noen treningsklær og noen forferdelige skjorter som han hater. Han ble skuffet for at hun gjorde så lite for ham. I tillegg ga Alex henne et vakkert smykke på bryllupsdagen deres, men hun kjøpte ingenting til ham, sier en kilde til avisen.

Det ble ventet at paret skulle kunngjøre separasjonen tidligere denne uken. De hadde til og med blitt enige om en uttalelse, og det meste var klart. Så kom ryktene om at Katie Price hadde noe på gang med bokseren Amir Khan, noe som førte til at Alex Reid nektet å signere papirene.

- Situasjonen er helt latterlig. De hadde blitt enig om alt på forhånd. Noen linjer som sa at ekteskapet ikke fungerte, at de ønsket hverandre alt godt og at de ikke ville si noe mer nå. Kate signerte papirene, men da det ble Alex sin tur, begynte han bare å gråte. Han var rasende rundt Amir Khan-ryktene.

Katie har også gjort det klart at Alex ikke får en krone til av henne, og at han får klare seg selv fra nå av.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Denne mannen ødela ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer