Nekter å signere ekteskapskontrakten

Det er ikke Jessica Simpsons voksende mage som setter en stopper for bryllupet, men forloveden Eric Johnson.

<strong>GRAVID:</strong> Jessica Simspon venter sitt første barn med Eric Johnson. Når terminen er har enda ikke blitt offentliggjort. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Jessica Simspon venter sitt første barn med Eric Johnson. Når terminen er har enda ikke blitt offentliggjort. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den gravide popstjernen Jessica Simpson (31) burde stråle av mammalykke for tiden, men den gang ei.

Det har lenge blitt spekulert i om bryllupet med den tidligere amerikanske fotballspilleren Eric Johnson (32) har blitt utsatt på grunn av graviditeten og at Jessica hadde fått kalde føtter, men nå viser det seg at Johnson selv er grunnen til at bryllupet, som egentlig skulle stått denne måneden, fremdeles ikke har funnet sted.

32-åringen, som i utgangspunktet skal ha gått god for ekteskapskontraken, har plutselig satt seg på bakbeina, og ønsker nå at kontrakten skal gi ham rett til å dele Simpsons milliardformue mellom seg og henne ved en eventuell skilsmisse.

- Eric har plutselig forandret mening, og nekter å signere ekteskapskontrakten han allerede hadde gått god for, avslører en kilde til magasinet OK!


Johnson hevder nemlig at hans og Jessicas kjærlighet for hverandre kommer til å vare livet ut.

- Nå prøver han å overbevise Jessica om at han har troen på at dette er ekte kjærlighet og at de to er det perfekte par, og at hun også burde føle det samme, forteller kilden videre.

For den kristne jenta hadde det betydd mye å ha giftet seg før barnet kommer, men nå ser det altså ut til at dette ikke kommer til å skje.


- Eric vet hvor viktig det er for Jessica å være gift før babyen kommer. Hun ønsket egentlig å gjennomføre bryllupet for lenge siden, slik at barnet ikke blir født «utenfor ekteskapet», sier kilden til det amerikanske magasinet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV 2 beskylder Stella for kontraktbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer