Nekter å si om hun er singel

Amanda-vinner Line Verndal ville ikke svare på kjærlighetsspørsmålene.

<strong>TAUS:</strong> Line Verndal ønsket ikke å kommentere om hun har funnet lykken på nytt. På premieren til stykket «Nattens umusikalske dronning» hadde hun med seg moren sin. Foto: Stella Pictures
TAUS: Line Verndal ønsket ikke å kommentere om hun har funnet lykken på nytt. På premieren til stykket «Nattens umusikalske dronning» hadde hun med seg moren sin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Line Verndal nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespilleren Line Verndal (39) ble i fjor singel etter at forholdet til Torgeir Reiten tok slutt. Torsdag kveld kom hun med moren sin på premieren av stykket «Nattens umusikalske dronning» på Chat Noir i Oslo.

Og Verndal nektet å si om hun fortsatt er singel.

- Ingen kommentar. Jeg visste det spørsmålet ville komme, sier hun lattermildt til Seher.no, etter å ha sett bort på sin mor.

Hege Schøyen spiller rollen som den umusikalske operasangerinnen Florence Foster Jenkins i teaterstykket.

- Jeg gleder meg veldig, jeg har veldig sansen for Hege Schøyen. Hun er morsom, forteller Verndal.

I august stakk skuespilleren av med prisen for beste kvinnelige hovedrolle under den ærverdige Amanda-utdelingen i Haugesund. Etter seieren tok Verndal seg en velfortjent ferie.

- Jeg dro rett på ferie. Det har vært mye henveldelser, men jeg valgte det vekk og reiste til Tyrkia. Det har vært litt hektisk, men veldig gøy. Jeg er veldig glad for å vinne den prisen, sier Verndal til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette husker hun ingenting av[obj:media:10025]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer