Nekter å si noe om tvillingryktene

Men gravide Mariah Carey kan avsløre én ting...

BABY I 2011: Mariah Carey og Nick Cannon venter barn til neste år. Den siste uken har det gått en rekke rykter om at de to venter tvillinger, noe Mariah selv ikke vil kommentere.  Foto: All Over Press
BABY I 2011: Mariah Carey og Nick Cannon venter barn til neste år. Den siste uken har det gått en rekke rykter om at de to venter tvillinger, noe Mariah selv ikke vil kommentere. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke skapte popstjernen Mariah Carey (40) store medieoppslag, da hun under et radiointervju kom med en svært oppsiktsvekkende kommentar i forhold til graviditeten sin.

40-åringen, som for tiden promoterer julealbumet «Merry Christmas II You», fortalte at de nye låtene er dedikert til hennes førstefødte, og da glapp denne kommentaren ut av henne: 

- Jeg håper bare at de ikke ender opp med å hate julen, sa hun, og satte dermed i gang voldsomme spekulasjoner i forhold til om hun venter tvillinger.

Så langt har imidlertid ikke stjernen ønsket å kommentere tvilling-skriveriene, skriver Us magazine.

- Jeg vil ikke si noe til noen, sier hun til Extra.

40-åringen avslører imidlertid mer enn gjerne en annen ting fra graviditeten.

- Fingrene mine har blitt ganske så hovne. Jeg klarer ikke en gang få denne ringen av meg, jeg har prøvd! forteller hun.

Ifølge Carey har hun også blitt helt avhengig av frukt.

- Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn handler alt om frukt for meg. Men det må være veldig godt for at jeg skal like det, sier hun.

Carey kunne også fortelle at hun og ektemannen, Nick Cannon, er forhindret fra å dra til deres tradisjonelle feriested Aspen i julen, på grunn av graviditeten.

- Jeg kan ikke dra dit i år på grunn av høyden. Vi prøver å finne ut av det nå og har sett på forskjellige alternativer, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Er hun gravid med tvillinger?