BABYLYKKE: Manchester United-stjernen Wayne Rooney og kona lar seg ikke påvirke av kjendisvennene, og nekter å selge bilder av den kommende babyen. Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Manchester United-stjernen Wayne Rooney og kona lar seg ikke påvirke av kjendisvennene, og nekter å selge bilder av den kommende babyen. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å selge babyen

Ekteparet går en helt annen vei enn kjendisvennene.

SEHER.NO: I april bekreftet fotballstjernen Wayne Rooney (23) og hans kone Coleen (23) at de venter deres første barn sammen.

I motsetning til andre kjente fotballfruer, ønsker Manchester United-stjernens kone å føde på den naturlige måten, og ifølge Daily Mail kommer hun heller ikke til å betale for å føde på en privat klinikk, men skal ha planlagt å føde på Loverpool Woman's Hospital.

Paret, som giftet seg i fjor sommer, ønsker heller ikke å selge bilder av babyen, noe som har blitt vanlig blant mange andre kjendiser.

Ifølge Daily Mail ønsker Coleen at barnet skal holdes utenfor rampelyset, og hun skal ha takket nei til et tilbud fra magasinet OK på over 9 millioner kroner for et bilde av den kommede babyen.

Coleen traff Wayne Rooney allerede som 16-åring, og forholdet deres har vært et av de mest omtalte i Storbritannia de siste årene. 23-åringen er i dag en av landets rikeste unge kvinner, og har en karriere de fleste bare kan drømme om. 

Ifølge Daily Mail har fotballfruen termin den 24. oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Budkrig på babyer