HAR FÅTT NOK: Pamela hevder hun aldri har sett videoen, og at hun heller aldri kommer til å gjøre det, ettersom hun allerede ser nok av eksmannen.  Foto: All Over Press
HAR FÅTT NOK: Pamela hevder hun aldri har sett videoen, og at hun heller aldri kommer til å gjøre det, ettersom hun allerede ser nok av eksmannen. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å se sexvideoen

- Jeg ser mer enn nok av Tommy som det er.

SEHER.NO: Pamela Anderson (41) og Tommy Lee (45) var blant de første kjendisene som opplevde å ha en privat sexvideo på avveie.

Men selv om videoen har gått sin seiersgang på internett, sverger blondinen selv på at hun aldri kommer til å se sexvideoen med eksmannen.

Den tidligere "Baywatch"-stjernen hadde sex med Mötley Crüe-trommisen på en båt og i en bil i videoen som ble lekket til et pornoselskap og deretter lagt ut på internett for over ti år siden.

Anderson, som for tiden er aktuell med sitt eget realityshow, hevder hun aldri har sett videoen, og at hun heller aldri kommer til å gjøre det, ettersom hun allerede får se nok av eksmannen.

- Jeg har aldri sett videoen av Tommy og meg, og det vil jeg heller ikke. Jeg ser mer enn nok av Tommy som det er. Jeg klarer ikke å bli kvitt han! Pamela har tidligere innrømmet at hun for tiden bor sammen med eksmannen og deres to sønner, Dylan (10) og Brandon (12), men insisterer på at paret ikke har et romantisk forhold.

- Ja, jeg er hjemløs og bor sammen med eksmannen min. Vi er som et gammelt ektepar - vi bor sammen, men vi har ikke sex, har hun tidligere uttalt.

Paret giftet seg første gang i 1995, da de bare kjent hverandre i 96 timer. Siden skilsmissen i 1998 har paret funnet tilbake til hverandre flere ganger.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ryktene om kølla til Tommy er sanne