Nekter å se datteren

- Det kommer ikke på tale...

ALDRI SETT SIN ENGEL: Melanie Brown og Eddie Murphy klarer ikke å legge fortiden bak seg. Og Murphy har aldri sett lille Angel. Foto: All Over Press
ALDRI SETT SIN ENGEL: Melanie Brown og Eddie Murphy klarer ikke å legge fortiden bak seg. Og Murphy har aldri sett lille Angel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Snart to år er gått siden Melanie Brown (33) ble mor til lille Angel (22 mnd), men ekskjæresten og barnefaren Eddie Murphy (47) har fremdeles ikke sett datteren, skriver Ok! magazine.

Forholdet mellom Mel og Eddie tok slutt før Angel kom til verden, og "Beverly Hills purk"-stjernen nektet lenge for at han i det hele tatt var jentas far.

Etter at Eddie dumpet den gravide krydderjenta i 2006 har paret kun hatt kontakt ved å slenge dritt om hverandre i media.

- Hvis Eddie skal treffe Angel betyr det at han må møte Mel også, og det kommer ikke på tale nå. Kanskje når hun blir eldre, forteller en venn av ham til bladet.

47-åringen, som har åtte barn med tre forskjellige kvinner, hjelper Mel B og datteren økonomisk, men den tidligere "Spice Girl"-stjernen ønsker også at han skal stiller opp som far. 

- Jeg vil at Angel skal vite at hun har to foreldre som elsker henne, sier hun ifølge OK!

Eddies venn tviler på at det kommer til å skje i nær fremtid.

- Mel virker som hun er litt gal. Jeg tipper Eddie ønsker å holde seg så langt borte fra henne som mulig.

I dag er Mel B lykkelig gift med Stephen Belafonte.

LES OGSÅ: Eksene rotter seg sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer