David Foster og Yolanda Hadid:

Nekter å røpe hemmeligheten

David Foster åpner seg om ekteskapet med Yolanda Hadid.

SNAKKER UT: David Foster sier han ikke vil innrømme hvorfor han og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid skilte lag i 2017. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: David Foster sier han ikke vil innrømme hvorfor han og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid skilte lag i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske musikeren, komponisten og produsenten David Foster (70) og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen og tidligere modell Yolanda Hadid (56) var et ektepar i seks år, før de gikk hver til sitt i 2017.

Ikke mange årene etter ble Foster gift med «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (36).

Hadid, som for øvrig er moren til supermodellene Gigi (25) og Bella (23), gikk på sin side inn i et nytt forhold med forretningsmannen Joseph Jingoli.

Nå åpner Foster opp om ekteskapet med ekskona Hadid i den nye Netflix-dokumentaren «David Foster: Off the Record».

Da bruddet ble kjent var det ingen av dem som gikk ut med hva som var årsaken til at ekteskapet tok slutt.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Vil ikke avsløre årsaken

I dokumentaren forteller Foster at han figurerte i realityserien for ekskonas skyld. På den tiden da programmet gikk, kjempet Hadid mot Lyme borreliose, en sykdom som kan gi hudforandringer, leddplager og nevrologiske manifestasjoner, ifølge FHI.

Foster røper at det ikke var helsetilstanden hennes som forårsaket bruddet.

- Hvordan kan jeg forlate en syk dame?, spør han, og fortsetter:

- Det var ikke grunnen til at jeg forlot henne. Det var en annen grunn til det - som jeg aldri vil avsløre - det hadde ingenting å gjøre med det at hun var syk, forteller han.

Selv om Foster har vunnet hele 16 Grammy-priser og har jobbet med storheter som Céline Dion og Whitney Houston, ble han for mange kjent som mannen til Hadid i «The Real Housewives of Beverly Hills».

Ifølge musikkprodusenten ønsket Hadid at han skulle bli med i serien.

- Jeg ville ikke være den fyren som sa nei.

- Gjør alt du kan, prøv alt du kan, eksperimenter og opplev alt du kan. Livet er kort, sier han til Kevin Frazier i Entertainment Weekly.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Gift på nytt

Det var altså i juni i fjor at Foster og hans nye kone, McPhee, ble smidd i hymens lenker.

Duoen giftet seg i kirken Saint Yeghiche i London foran 150 gjester.

Forlovelsen skjedde derimot på et fjell året i forveien. McPhee publiserte en skjermdump av meldingsutvekslingen mellom henne og kompisen Jared Eng på Instagram. Hun fortalte Eng at Foster hadde fridd til henne på et fjell i Italia.

View this post on Instagram

❤️💍😬 cc: @jaredeng

A post shared by Katharine McPhee Foster (@katharinefoster) on

«Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen», skrev hun blant annet.

Dette var McPhees andre ekteskap og Fosters femte.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kritikerne etter å ha blitt kalt «for tynn»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer