Nekter å reise fra barna

- Hun er redd for at Victoria skal ta plassen hennes.

MISTET FORELDRERETTEN: Det var Britney Spears' eks-mann Kevin Federline som vant omsorgsretten over sønnene i fjor. Her er Britney med yngstemann Jayden James (2).  Foto: All Over Press
MISTET FORELDRERETTEN: Det var Britney Spears' eks-mann Kevin Federline som vant omsorgsretten over sønnene i fjor. Her er Britney med yngstemann Jayden James (2). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en lang kamp om foreldreretten til barna, som eksmannen Kevin Federline (30)vant omsorgsretten til i fjor, har Britney Spears (27) sakte men sikkert fått mer tid sammen med guttene sine den siste tiden.

Nå virker det imidlertid som popprinsessen er så redd for å reise fra barna, at hun krever å ta de med seg på turné, skriver OK!.

Spears har gjort tidenes comeback med albumet "Circus", og ifølge TMZ nekter superstjernen å legge ut på den planlagte turnéen sin dersom hun ikke får ta med seg sønnene Jayden James (2) og Sean Preston (3).

Ifølge nettstedet er Britneys plan å ha tre forskjellige hjem - i New Jersey, New Orleans og Los Angeles - så hun kan dra fram og tilbake når hun turnerer i de forskjellige regionene.

Nå frykter fansen at Britney avlyser hele turnéen hvis hun ikke får det som hun vil.

Ifølge OK! skal en av grunnene til at Britney ønsker å ha barna hos seg, være eks-mannen K-Feds nye kjæreste.

- Hun hater tanken på at denne kvinnen skal oppdra sønnene hennes. Hun er redd for at Victoria skal ta plassen hennes. Det ødelegger henne, forteller en kilde nær eksmannen til magasinet.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Må spille innn hiten på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer