RASER NED I VEKT: Sherri Shepherd har blitt over ti centimeter slankere rundt livet på tre måneder. Foto: All Over Press
RASER NED I VEKT: Sherri Shepherd har blitt over ti centimeter slankere rundt livet på tre måneder. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å redusere brystene

Men resten av kroppen forsvinner litt etter litt.

SEHER.NO: "The View"-stjernen Sherri Shepherd (42) begynte sitt harde treningsregime for tre måneder siden. Og siden den gang, har kroppen forsvunnet litt etter litt.

Men det er én kroppsdel 42-åringen aldri kunne tenke seg å få i en mindre variant.

- Jeg elsker brystene mine, sier Shepherd til People.

Så hun ville aldri vurdert en reduksjon nå som hun er i ferd med å komme i form?

- Hva? Nei! Jeg ville aldri, aldri, aldri vurdert det. Jeg bryr meg ikke om hvor gamle de blir eller hvor lange de blir. Jeg kommer uansett til å fortsette å elske brystene mine.

Shepherd veier nå 72 kilo og bruker dobbel D-cup i BH-størrelse. Nylig har hun funnet en annen del på kroppen - for første gang på lenge.

- Jeg har kragebein! Jeg elsker de. Jeg har alltid sett at modeller har kragebein, men trodde aldri jeg skulle ha det også, sier hun, imens hun drar tilbake håret for å vise.

For å komme dit hun er i dag, har hun trent virkelig hardt. Fire økter på en time i uka tok på i starten. Men herfra ser det kun ut til å gå én vei - videre nedover.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Har du ikke lært noen ting?