VIL IKKE OPERERES: Stjernen mener hun vil se ut som en gal person etter en eventuell operasjon. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE OPERERES: Stjernen mener hun vil se ut som en gal person etter en eventuell operasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nekter å operere seg

- Jeg vil ikke se ut som en gal person.

Publisert
SEHER.NO: Mange stjerner vurderer å legge seg under kniven i et forsøk på å «stoppe aldringsprosessen» når de kommer til en viss alder.

Men for Sarah Jessica Parker (45) er det helt uaktuelt. «Sex og Singelliv»-stjernen hevder hun ville blitt seende ut som en galning, dersom hun skulle operere seg.

45-åringen snakker ut som det å bli eldre i et stort intervju i amerikanske Elle.

- Jeg vet liksom ikke helt hva jeg kan gjøre med at jeg blir eldre. Ja, jeg blir eldre. Du store min, jeg blir eldre for hver dag som går, sier hun til bladet.

Superstjernen sammenligner seg selv med en visnende blomst.

- Det er som å se på en av disse blomstene som visner foran deg i rask film. Men hva kan man gjøre med det? Se ut som en gal person?

Skuespilleren fikk ,ved hjelp av en surrogatmor, tvillinger i juni 2009. Det var en sterk opplevelse for Parker.

- Det er vanskelig å beskrive hvordan det første møtet med dem var. Jeg elsket dem umiddelbart, men alt - størrelsen deres, formen på hodene deres, hårfargene, øynene - var nytt for meg, sier hun til Elle.

Parker har tidligere måttet tåle kritikk for sine radmagre armer. Blant kjendisene i Hollywood er hun ikke alene om dette, og flere kostholdseksperter har slått alarm.

- Ofte følger disse stjernene en veldig «ren» diett, med veldig få behandlede matvarer. De spiser i stedet mat som ofte har et veldig, veldig lite innhold av salt, og saltmangel gjør at kroppen ikke klarer å holde på væsken man trenger for å opprettholde hudens fleksibilitet og styrke. Det er derfor huden nesten ser dehydrert ut, sa kostholdsekspert Sharon Richter tidligere til E! Online.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor har de radmagre armer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer