SKAPER DEBATT: Jillian Michaels høster både ris og ros for sine uttalelser om at hun ødelegger kroppen sin ved å bli gravid. Foto: TVNorge
SKAPER DEBATT: Jillian Michaels høster både ris og ros for sine uttalelser om at hun ødelegger kroppen sin ved å bli gravid. Foto: TVNorge Vis mer

- Nekter å ødelegge kroppen med en baby

TV-stjernen gjør alt for å holde figuren.

SEHER.NO: TV-treneren fra det amerikanske suksessprogrammet «Slankekrigen», Jillian Michaels (36), kommer med noen oppsiktsvekkende uttalelser i et nytt intervju. Der sier hun blant annet at hun aldri kunne tenke seg å få barn, noe som i hennes øyne «ødelegger» kroppen.

- Jeg kommer til å adoptere. Jeg kan ikke ødelegge kroppen min ved å få barn selv. I tillegg, når man redder noe, er det som om man redder en del av seg selv, sier hun til Women's Health Magazine.

Michaels var selv overvektig som barn, men etter å ha vunnet kampen mot fettet, har hun ingen planer om å risikere noe.

Nå høster TV-stjernen både ris og ros. Nettstedet Popcrunch skriver at hun i det minste er ærlig. Men det vanker kritikk innen helseindustrien, der enkelter eksperter anklager Jillian for å spre farlige ideer til andre kvinner om «helserisikoen» ved å bli gravid.

Andre roser Michaels for at hun ønsker å åpne hjertet sitt til et barn i nød. Og da har grunnene hennes ingenting å si.

Nylig ble det hevdet at Jillian hadde funnet lykken med en av sine kvinnelige venninner. Dette slo hun imidlertid tilbake mot på sin egen Facebook-side.

- Vi er bestevenner, og har vært det i sju år. Vi er ikke og har aldri vært sammen. Beklager å skuffe dere, skrev hun i en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er venner, ikke kjærester