Nekter å møte «Twilight»-fansen sammen

Håpefulle «Twilight»-fans får ikke sjansen til å møte Robert Pattinson og Kristen Stewart.

DROPPER FANSEN: Fire Twilight-konvensjoner er like rundt hjørnet, men fansen som hadde drømt om å møte Pattinson og Stewart, blir nok skuffet. Foto: All Over Press
DROPPER FANSEN: Fire Twilight-konvensjoner er like rundt hjørnet, men fansen som hadde drømt om å møte Pattinson og Stewart, blir nok skuffet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juli slo nyheten om at skuespiller Kristen Stewart (22) hadde vært utro mot Robert Pattinson (26) ned som en bombe i Hollywood-mediene.

Stewart hadde hatt en affære med Rupert Sanders (41), som regisserte filmen «Snow White and the Huntsman», der Stewart spiller hovedrollen.

Utroskapen førte til at Pattinson brøt med «Twilight»-kollegaen. Snart har filmen «Breaking Dawn - Part 2» premiere. Men skuespillerne nekter å promotere filmen sammen. De siste fire offisielle «Twilight»-konvensjonene nærmer seg med stormskritt, men fansen vil ikke få mulighet til å møte sine helter.

«Lidenskapen til Twilight-fansen har vært fantastisk, og vi kommer til å arrangere en siste konvensjon. Selv om Rob, Kristen og Taylor (Lautner, red. anm.) ikke kommer til å være med oss denne gangen, kommer vi til å ha en super gjeng med andre Twilight-stjernen, og helgen vil bli fylt med en rekke arrangementer, konkurranser, paneler, auksjoner, fester og mye mer», skriver Creation Entertainment i en pressemelding.

Avgjørelsen om å droppe konvensjonen skuffer journalistene i nettstedet PerezHilton.com.

«Vi er redd for at den stygge virkeligheten har kommet, men vi er ikke veldig overrasket», skriver nettstedet.

Nylig droppet Stewart også premieren til sin siste film, «On the Road», fordi hun angivelig skal ha vært for flau til å vise seg fram etter skandalen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Droppet filmpremiere etter utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer