Nekter å legge seg under kniven

- Jeg frykter jeg ikke vil se ut som meg selv.

FRYKTER FORANDRING: Gilmore Girls-skuespilleren er redd en operasjon vil få henne til å se ut som en annen person. Foto: Stella Pictures
FRYKTER FORANDRING: Gilmore Girls-skuespilleren er redd en operasjon vil få henne til å se ut som en annen person. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Lauren Graham (43), som gjennom mange år har vist seg for norske TV-seere gjennom den populære serien «Gilmore Girls», nekter å fikse på sitt eget utseende.

- Planen er at jeg aldri skal gjøre det, men jeg vet ikke hvordan det vil føles. Jeg har jobbet med Diane Keaton, og hun er i fantastisk form. Så vidt jeg vet, har hun aldri fikset på noe, så hvorfor skal jeg? Hun ser fantastisk og helt ekte ut, sier 43-åringen ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Graham spilte rollen som Lorelai Gilmore i TVNorge-serien. Hun mener at tidene har forandret seg når det kommer til plastiske operasjoner.

- Standardene har forandret seg, og folk gjør mange flere inngrep nå enn før. På en måte er det ikke helt rettferdig. Jeg ønsker jo å se bra ut, men jeg frykter jeg ikke vil se ut som meg selv. Jeg har hatt mye mer suksess enn jeg noen gang trodde på, hvis man ser bort ifra det skjønnhetsmessige. Så kanskje jeg bare vil fortsette å stole på personligheten?

For skuespilleren er det én kvinne hun virkelig ser opp til.

- Sandra Bullock. Hun ser kjempebra ut. Og jeg synes hun har selvrespekt og har taklet hennes offentlige liv veldig bra, forklarer Graham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mer enn bare «Friends»