FLOTT: Sally Field innrømmer at det å bli eldre ikke akkurat er hennes favoritt-ting, men 63-åringen nekter likevel å la seg operere. Foto: All Over Press
FLOTT: Sally Field innrømmer at det å bli eldre ikke akkurat er hennes favoritt-ting, men 63-åringen nekter likevel å la seg operere. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å legge seg under kniven

- Uff, jeg skulle ønske det der ikke skjedde...

SEHER.NO: Oscar-vinneren og "Brothers & Sisters"-stjernen Sally Field (63) innrømmer at hun hater å eldes.

I et ferskt intervju med Good Housekeeping Magazine, avslører skuespillerinnen, som er en legende i Hollywood, at hun hater effekten aldringen har på kroppen hennes.

Men i likhet med superstjernen Jane Fonda, nekter hun å legge seg under kniven.

63-åringen forteller at hun noen ganger er så misfornøyd med sitt eget utseende at hun nekter å se episoder av "Brothers & Sisters", likevel vil hun aldri vurdere plastisk kirurgi, skriver Contactmusic.com.

- Jeg ser meg selv på tv og sier "uff, jeg skulle ønske det der ikke skjedde med halsen min. Og ansiktet som faller nedover og øynene som blir så pløsete", sier hun.

Men selv om alderen tynger, tror Field at plastisk kirurgi ville gjort at hun så langt verre ut.

- Jeg ser på kvinner som har gjennomført operasjoner som jeg en gang synes var så utrolig vakre og tenker "uff, ikke gjør det der!". Og det føles så urespektabelt i forhold til hvem de er nå, forteller skuespillerinnen.

"Brothers & Sisters" vises på TV 2 onsdager kl. 21. 40.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jane og Sallys rynkepakt!