MED KJÆRESTEN: Amanda blir ansett som en av de mer jordnære filmstjernene i Hollywood. Her sammen med kjæresten Justin Long Foto: FameFlynet
MED KJÆRESTEN: Amanda blir ansett som en av de mer jordnære filmstjernene i Hollywood. Her sammen med kjæresten Justin Long Foto: FameFlynetVis mer

Nekter å legge på seg

- Jeg ville ikke gått opp mange kilo for en rolle, sier filmstjernen Amanda Seyfried.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Amanda Seyfried (28), blant annet kjent fra storfilmen «Les Miserables», nekter å legge på seg for en filmrolle.

Den 28 år gamle stjernen insisterer på at hun ikke vil gjøre noe som kunne være usunt eller skadelig for kroppen og syns det er enkelt å bevare sin nåværende slanke figur.

- Nei. Det er så usunt. Jeg ville hverken gått opp eller ned mange kilo. Jeg ønsker ikke å skade kroppen min på den måten, det ville ødelegge så mye. Man må ta vare på kroppen sin, sier skuespilleren ifølge Contacmusic.com.

HOT: Amanda Seyfried har høstet gode kritikker - både for sitt talent som skuespiller, og for sin vakre utstråling.  Foto: Black Sheep/Piqtured
HOT: Amanda Seyfried har høstet gode kritikker - både for sitt talent som skuespiller, og for sin vakre utstråling. Foto: Black Sheep/Piqtured Vis mer

- Noen ganger liker jeg, som alle andre, å spise usunt. Jeg elsker sukker og ost. Jeg behøver ikke å kjempe for å holde meg i form, men fordi jeg er så lav, så ser du det med en gang hvis jeg legger på meg. Heldigvis renner kiloene fort av meg igjen, fortsetter filmstjernen.

«Les Miserable»-stjernen innrømmer i det samme intervjuet at hun ikke er redd for å trygle om en rolle hun virkelig ønsker seg. En gang har hun også gått på audition i forkledning etter å først ha fått avslag på rollen.

- For tre år siden sa en regissør at han mente jeg ikke passet til en spesiell type rolle og ønsket ikke å treffe meg. Jeg ringte til castingbyrået og tryglet om en sjansje. Jeg fikk gå på audition, men det ble fremdeles et nei, sier skuespilleren til Grazia Magazine ifølge Contactmusic.com.

NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist» og «Batman Begins».
NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist» og «Batman Begins». Vis mer

Seyfried blir dermed den totale motsatsen til skuespillere som Christian Bale, Matthew McConaughey og Jared Leto. Den mannlige trioen er kjent for å pressen kroppen til det ytterste for å leve seg inn i filmrollene.

LES OGSÅ:   - Hun har sett meg i alle mulige ekle fasonger