- Nekter å la vekten stoppe meg

Men Glee-stjernen blir likevel bedt om å slanke seg.

OVERVEKTIG: Kjendisnettstedet FitPerez ber Ashley Fink slanke seg på grunn av helsa. Foto: All Over Press
OVERVEKTIG: Kjendisnettstedet FitPerez ber Ashley Fink slanke seg på grunn av helsa. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Ashley Fink gjør for tiden stor suksess i TV-serien «Glee». Men det har ikke alltid vært like lett for 24-åringen.

Finks overvekt gjorde det vanskelig for skuespillerkarrieren hennes i begynnelsen. Men så kom det til et stadium der Fink innså at hun aldri vil la vekten stoppe henne igjen.

- Teaterklassen skulle spille Romeo & Juliet, og jeg husker regissøren sa at han aldri ville ha valgt meg til å spille Juliet. Jeg spurte ham hvorfor, og han svarte: «- Jeg ville typisk sett ikke valgt en som deg». Da lovte jeg meg selv at jeg skulle vise ham at jeg kan, og vise at Juliet kan komme i alle former og størrelser, sier hun ifølge FitPerez.com.

Og Finks innsats ga virkelig resultater.

- Jeg jobbet så hardt, og kom inn med hele manuset i hodet. Auditionen min var fenomenal, og jeg endte opp med rollen. Regissøren ba om unnskyldning og sa: «- Du var glimrende, jeg er helt bergtatt og veldig lei meg for det jeg sa tidligere». Akkurat da fant jeg ut at jeg aldri vil la vekten stoppe meg.

Skuespilleren fortsatte sitt harde arbeid og brydde seg ikke om vekten sin etter det.

- Etter det har jeg tenkt at jeg aldri skal la noen fortelle meg hvordan jeg er. Jeg er bygget som et hus, og det er greit. Men jeg kan også være en glimrende skuespiller, sier hun.

Likevel er nettstedet bekymret for vekten til 24-åringen, og ber henne om å slanke seg. Men ikke av den grunn at hun skal se bedre ut.

- Ashleys vekt er usunn. Men hun må ikke gå ned for å få flere rollen, hun bør gjøre det for sin egen helse, skriver FitPerez.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har et avslappet forhold til kroppen min