Nekter å la seg temme

- Privat er jeg mye mildere, sier Tor Milde. Han slakter dommerkollega Amund og idolenes sangtalent - med god samvittighet.

FÅR GJENNOMGÅ: Tromsøgutten Amund Bjørklund er musikkprodusent og driver et platestudio sammen med Espen Lind - en artist Milde ikke er særlig begeistret for.
FÅR GJENNOMGÅ: Tromsøgutten Amund Bjørklund er musikkprodusent og driver et platestudio sammen med Espen Lind - en artist Milde ikke er særlig begeistret for. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Han har jo en forferdelig dårlig musikksmak. Han driver jo tross alt og jobber med Espen LInd! Uttalelsen kommer fra Tor Milde (53). I siste nummer av ungdomsbladet TOPP slakter han bokstavelig talt sin egen dommerkollega Amund Bjørklun (30).


Det har lenge gått rykter om at forholdet mellom de to Idol-dommerne er svært anstrengt, og ryktene ble forsterket sist fredag da alle kunne se isfronten mellom dem.


Overfor Se og Hør avkrefter imidlertid "Slemme-Tor" at han og kollegaen er fiender.


- Det er overhodet ikke noe personlig. Vi er bare grunnleggende uenige når det gjelder musikksmak. Og jeg reagerer veldig på at han er så soleklar i sine kommentarer. Ofte mener jo jeg det stikk motsatt, sier Milde som virkelig levde opp til navnet "Slemme-Tor" i siste runde.


- Jeg er snill når jeg er snill og slem når jeg er slem. Og nå fredag var det faktisk ikke så veldig mye bra, sier Tor, og svarer følgende på spørsmål om han noen gang får dårlig samvittighet for sine bitre kommentarer:


- Overhodet ikke!


Etter forrige sending skrev TV2 Nettavisen at Idol-dommeren var en hisspropp, og at han "slo etter kameraet før han raste ut av Idol-studio".


- Det er jo bare tull og tøys. Jeg slo absolutt ikke etter kamera, men tullet og tøyset på vei ut.


Milde understreker at Idol-dommer Tor og privatpersonen Tor Milde ikke er den samme.


- Forskjellen er at jeg slipper å mene så mye om de jeg møter som privatperson. Likevel har jeg nok det samme temperamentet privat, men er bare mye mildere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer