INGEN BARBIE: Skuespilleren mener man blir seende ut som Barbie etter en solid retusjering. Foto: Stella Pictures
INGEN BARBIE: Skuespilleren mener man blir seende ut som Barbie etter en solid retusjering. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter å la seg retusjere

- Det får deg til å se ut som Barbie...

SEHER.NO: Det er liten tvil om at skuespilleren Emily Blunt (27) er en naturlig vakker kvinne. Og det er kanskje derfor hun nå langer ut mot retusjering av bilder.

Det ønsker skuespilleren rett og slett ikke at skal skje med henne. I et nytt intervju med Elle forklarer hun hvorfor.

- Jeg liker det ikke når man blir dratt ut, sånn at man ser lang og tynn ut. Det får deg til å se ut som Barbie. Hvem i helvete er det som ønsker å se sånn ut?, sier den frittalende stjernen til magasinet.

Blunt pryder forsiden av septemberutgaven av det velkjente bladet, og stilte i den anledning opp til en sexy fotoshoot. Og antageligvis har hun gitt magasinet klar beskjed om å ikke gjøre alt for mye med bildene før de kommer på trykk.

Blunt giftet seg tidligere denne måneden med den amerikanske skuespilleren John Krasinski, kjent blant annet fra «The Office». Bryllupet ble arrangert i Villa D'este i Como, Italia.

Paret bor i Los Angeles, men Emily, som er oppvokst i London, sier hun ikke har glemt hvor hun kommer fra, selv om hun har det fint i USA.

- Jeg føler meg veldig transatlantisk. Jeg jobber jo i England hele tiden, og jeg står veldig nær min familie og mine venner der.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Giftet seg i Italia