Nekter å kommentere utroskapsryktene

Men Tori Spellings ektemann har lenge kritisert parets sexliv.

FØRJULSHYGGE: Alt så ut til å være idyllisk da Tori Spelling, og Dean McDermott tok med barna Finn, Stella, Hattie og Liam  på Disney On Ice "Rockin' Ever After"-premiere i Los Angeles 12. desember. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
FØRJULSHYGGE: Alt så ut til å være idyllisk da Tori Spelling, og Dean McDermott tok med barna Finn, Stella, Hattie og Liam på Disney On Ice "Rockin' Ever After"-premiere i Los Angeles 12. desember. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (40) og ektemannen, Dean McDermott (47).

I flere år ha paret via realityserier vist frem sitt lykkelige familieliv sammen med barna Liam (6), Stella (5), Hattie (2) og Finn (16 mnd), men denne uken sto en kvinne frem som hevdet at hun hadde hatt et hemmelig forhold til Dean.

Ifølge Us Weekly, hevder kvinnen, som heter Emily Goodhand (28), at sidespranget skjedde, da Dean var på førjulsbesøk i hjemlandet Canada uten Tori.

Nå kommer det frem at Dean lenge har klaget på sexlivet med «Beverly Hills 90210»-stjernen.

- Dean vil ha sex hele tiden. De hadde et vilt sexliv da de traff hverandre første gang. Da hadde de ikke barn og var veldig uhemmet, påstår en kilde til Radaronline.com.

LITE SEX: McDermott skal i flere år ha klaget ovenfor venner om hvor lite sex paret hadde. Foto: All Over Press
LITE SEX: McDermott skal i flere år ha klaget ovenfor venner om hvor lite sex paret hadde. Foto: All Over Press Vis mer

Dean skal ovenfor sin nye flørt ha hevdet at han var frustrert på grunn av manglende nærkontakt med sin kone.

- Han sa «jeg elsker min kone, men hun vil ikke ha sex med meg». Jeg spurte ikke hvorfor, fordi det var pinlig, sier Goodhand.

Paret har enn så lenge ikke kommentert den påståtte utroskapsskandalen. Ifølge Radaronline holder stillheten på å ta livet av Dean.

- Tori er besatt av å ha en perfekt familie. Det er en stor del av hennes image. Å kommentere utroskapen ville skadet det bilde. Det er en veldig spent stemning mellom de og Tori gjør Deans liv til et helvete, sier en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ:     Beskyldes for utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer