Nekter å kommentere romanseryktene

Dave Grohl nekter å snakke om den påståtte romansen med Courtney Loves 19 år gamle datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke gikk skandalestjernen Courtney Love (47) til angrep på «Foo Fighters»-sangeren David Grohl på Twitter og anklaget ham for å ha sjekket opp hennes 19 år gamle datter Frances Bean Cobain.

«Jeg hørte fra Frances' romkamerat at Dave Grohl prøvde seg på Frances, og at hun var nysgjerrig på det. Jeg er ikke sint på henne, men jeg kommer til å drepe ham», skrev Love på Twitter.

Lørdag feiret Dave Grohl premieren på sin nye musikkvideo og fikk naturlig nok mange spørsmål om den påståtte affæren. Grohl skrev autografer og snakket med fans, men nektet å si noe om Love eller datteren Frances.

19-åringen, som er forlovet med Isaiah Silva, så seg til slutt nødt til å kommentere morens beskyldninger.

- Jeg holder vanligvis kjeft når det kommer til min biologiske mors affærer, men hennes siste påfunn har tatt en stygg vending. Jeg har aldri mottatt annet enn platoniske henvendelser fra Grohl, sier Frances ifølge Contactmusic.com.

Love kom senere med en unnskyldende melding til datteren på Twitter.

«Beklager at jeg trodde på sladderet. Mamma elsker deg», skrev hun.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Puppeglipp for Courtney (47)   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer