Nekter å kommentere kjæresteryktene

Amber Heard er taus om sitt forhold til Johnny Depp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I fjor spilte Johnny Depp (49) og Amber Heard (26) sammen i filmen «The Rum Diary». Allerede under innspillingen skal Depps forhold til sin mangeårige samboer Vanessa Paradis (39) ha vært svært ustabilt. 

Ryktene gikk om at Johnny hadde hatt en affære med sin 23 år yngre filmkollega, og kort tid etter var bruddet et faktum.  

Depp og Heard skal ha ligget lavt i terrenget etter at bruddet mellom ham og Paradis ble kjent, men nå klarer ikke turtelduene å holde fingrene fra hverandre. 

I forrige uke ble de to observert i het omfavnelse på den eksklusive nattklubben «AV» i L.A. Kilder forteller til nettstedet New York Post at skuespillerne satt i et VIP-avlukke, og flørtet heftig med hverandre hele kvelden. 

Her kan du se ukens Se og Hør Weekend sending. 

Heard kan nå ikke bevege seg ute blant folk uten å bli spurt om forholdet til Johnny Depp. Så langt har hun nektet å kommentere kjæresteryktene. 

Johnny og Vanessa var sammen i hele 14 år, og har barna Lily-Rose (14) og Jack (9) sammen. Amber på sin side er bifil, og avsluttet på samme tidspunkt forholdet med den kvinnelige fotografen Tasya Van Ree.

Vanessa Paradis skal ha funnet lykken med den franske møbelbutikk-millionæren Guy-David Gharbi. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom alene på fest  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer