<strong>INGEN KOMMENTAR:</strong> Megan Fox har til nå nektet å kommentere ryktene om at hun er gravid. Foto: All Over Press
INGEN KOMMENTAR: Megan Fox har til nå nektet å kommentere ryktene om at hun er gravid. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter å kommentere graviditetsryktene

- Men Megan Fox ser ikke akkurat veldig gravid ut.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige uke skrev Star Magazine at skuespiller Megan Fox (25) er gravid og venter sitt aller første barn.

- De fant det akkurat ut, og er utrolig lykkelige. Det er fortsatt tidlig, så de har kun fortalt det til familie og nære venner, sa en kilde til bladet ifølge Bang Showbiz.

Men flere dager har gått, og Fox nekter å kommentere ryktene.

Nye bilder av «Transformers»-stjernen har også lekket på nettet, og på bildene er det ikke tegn til at Megan venter en baby.

«Skal man dømme ut ifra bildene, viser hun ingen fysiske hint til at hun er gravid. Dersom ryktene er sanne, skjuler hun det godt», skriver britiske Daily Mail.

Fox' ektemann, «Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Austin Green, har sønnen Kassius (9) fra et tidligere forhold.

- Megan har blitt en flott stemor, og Brian vet at hun kommer til å være fantastisk for babyen. Hun har virkelig vokst i løpet av de siste to årene. Familien hennes kommer alltid først, sa kilden om den angivelige graviditeten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Megan Fox er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer