Nekter å kommentere bruddet

- Det har ikke folk noe med, mener Daniel Franck. Se video!

TV-KLAR IGJEN: Daniel Franck blir igjen å se på TV, denne gangen i «Landskampen» på TV3. Mandag møtte han Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR IGJEN: Daniel Franck blir igjen å se på TV, denne gangen i «Landskampen» på TV3. Mandag møtte han Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Daniel Franck nederst i saken!

SEHER.NO: Mot slutten av 2008 ble det kjent at den norske artisten Mariann Thomassen (32) og Daniel Franck (36) hadde innledet et forhold. Rett før jul skrev VG at det var slutt mellom de to.

Ryktene om et brudd hadde gått i lengre tid, og de ble ikke mindre av at begge dukket opp alene på premierer. I tillegg skal Mariann flere ganger ha uttrykt misnøye på Facebook og Twitter, noe som førte til spekulasjoner blant hennes venner.

I fjor vant Daniel Franck NRK-programmet «Mesternes Mester». Nå er han klar for mer reality. I januar får nemlig TV-seerne se ham i TV3-programmet «Landskampen», der han er én av flere profilerte tidligere idrettstjerner som deltar.

Og det er i den forbindelse at Seher.no møter den tidligere snøbrettkjøreren. Franck er derimot lite interessert i å kommentere bruddet med Mariann Thomassen.

- Jeg kommenterer ikke privatlivet mitt på noe som helst nivå, sier han til Seher.no.


- Kan du ikke engang bekrefte at det er slutt mellom dere?

- Jeg bekrefter ikke noe som helst. Det har ikke folk noe med, mener han.

Det 36-åringen derimot kan kommentere er deltagelsen i «Landskampen». Franck hadde nemlig bestemt seg for «å slutte med reality».

- Etter «Mesternes Mester» bestemte jeg meg for å aldri være med på noe som hadde med reality å gjøre, i hvert fall ikke noe som ikke er relatert til det jeg driver med. Og så går det ett år og «Landskampen» dukker opp. Det skulle spilles inn i vinterhalvåret, og jeg bruker mesteparten av tiden min på fjellet om vinteren uansett, forteller han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slutt mellom Mariann og Daniel

Se videointervjuet med Daniel Franck her:

[obj:media:9280]