I SORG: Barry Gibb var knust da lillebroren Robin Gibb døde av kreft i mai i fjor. Både han og kona hans LInda var til stede i begravelsen ved St. Mary's Church i Oxfordshire den 8. juni 2012, men noen minnegudstjeneste vil han ikke gå i.  Foto: Stella Pictures
I SORG: Barry Gibb var knust da lillebroren Robin Gibb døde av kreft i mai i fjor. Både han og kona hans LInda var til stede i begravelsen ved St. Mary's Church i Oxfordshire den 8. juni 2012, men noen minnegudstjeneste vil han ikke gå i. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter å komme i brorens minnegudstjeneste

Barry Gibb, det siste gjenlevende medlemmet i Bee Gees, vil ikke stille opp for å minnes avdøde Robin Gibb.

SEOGHØR.NO: I mai i fjor døde Bee Gees-medlemmet Robin Gibb 62 år gammel, etter en tøff kamp mot kreften.

Storebroren Barry Gibb (66), som er gruppas eneste gjenlevende medlem etter at Maurice Gibb døde i 2003, var selvsagt til stede i den rørende begravelsen.

Men når familiemedlemmer nå planlegger en minnegudstjeneste for Robin, nekter Barry å delta. 

- Nei, jeg kan ikke gjøre det, fordi for meg er sørgeprosessen over. Det ville kaste meg tilbake til det mørke stedet... Jeg vil overlate dette til Robins nærmeste familie, eller de som føler at de virkelig må gjøre det, sier han til DailyMail ifølge ContactMusic.

Den britiske musikeren, som i dag også er amerikansk statsborger, bor fast i Florida sammen med kona Linda. Han understreker at han ikke trenger å reise tilbake til England for å minnes broren.

- Robin er alltid hos meg. Jeg trenger ikke å stå i en kirke eller være et sted der det utføres et rituale, uttaler Barry Gibb til avisen.

Minnegudstjenesten skal etter planen bli avholdt i St. Paul's Cathedral i London senere i år.

LES OGSÅ: Dødssyk popstjerne våknet fra koma