NEKTER Å KJØPE GAVER: Brad Pitt og Angelina Jolie er to av verdens best betalte skuespillere, men foretrekker å lage julegavene til barna selv. Foto: All Over Press
NEKTER Å KJØPE GAVER: Brad Pitt og Angelina Jolie er to av verdens best betalte skuespillere, men foretrekker å lage julegavene til barna selv. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å kjøpe julegaver

Brangelinas barn kan se langt etter leker under treet...


GAVEKALENDER:  Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (33) er to av Hollywoods best betalte skuespillere, men når det kommer til julegaver tviholder de på pengene.

Ifølge Angelina er nemlig begge skuespillerne overbevist om at deres seks barn Maddox (7), Zahara (3), Pax (5), Shiloh (2), Knox Leon og Vivienne Marcheline (5 mnd.) vil sette større pris på hjemmelagde gaver enn Barbie-dukker og andre populære varer fra leketøysbutikken.

- Regelen er at alle må lage noe til en annen, de må bruke tid på det. Når de så bytter gaver, er det veldig søtt, sier Angelina til Hello magazine ifølge InTouchWeekly.com.

Og pappa Brad hevder det ikke er noe problem at ungene går glipp av lekene som millioner av andre amerikanske barn ønsker seg til jul.

- De ser ikke så mye på amerikanske tegnefilmer, som er fylt med utspekulerte reklamer for leker som virker fantastiske, sier han.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Angelina Jolie og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.