Nekter å høre på morens rop om hjelp

Nå kan den den diabetesrammete pensjonisten bli kastet på gaten.

SA NEI TIL Å HJELPE MOREN: Tracy Morgans lillesøster hevder den velstående komikeren flere ganger har sagt nei til å hjelpe sin syke mor med penger, slik at hun kan beholde huset sitt. Foto: Stella Pictures
SA NEI TIL Å HJELPE MOREN: Tracy Morgans lillesøster hevder den velstående komikeren flere ganger har sagt nei til å hjelpe sin syke mor med penger, slik at hun kan beholde huset sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikeren Tracy Morgan (43) har blitt kjent over store deler av verden gjennom den prisbelønte TV-serien «30 Rock», som her til lands sendes på NRK.

Men Morgans familiesituasjon er ikke like lystig, ifølge New York Daily Post.

Komikerens lillesøster Asia Morgan (41) sier til avisa at Tracy har sagt nei til å hjelpe deres diabetes-syke mor med å betjene huslånet, slik at hun unngår å bli kastet på gaten.


Alicia Warden skylder rundt 150 000 kroner til banken, noe søsteren hevder er småpenger for hennes suksessrike skuespiller-bror.

Men selv ikke en bønn fra moren om hjelp, skal ha fått Tracy til å tilby henne mer enn en engangssum på 12 000 kroner.

- Jeg sa nei takk. Jeg er ingen tilfeldig person i gaten, sir Alicia til New York Daily Post.

- Dette er en dråpe i havet for ham. Men han gjør ingen ting, selv om hun har gjort alt for ham, legger en sint lillesøster til.


Familien - som nå har brutt kontakten med Tracy - sier de skal ha fått opplyst at han ikke ville hjelpe moren, fordi hun hadde uttalt seg om ham i et intervju.

Det benekter hun å ha gjort.

Tracy Morgan har ikke villet kommentere de siste påstandene fra sin nære familie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har sex på TV i Norge, men viser ikke vold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer