Nekter å gjøre svevende entré

- Folk skal slippe å betale skattepenger for å se meg fly rundt med fela...

HOLDER FOTFESTET: Rybak sier til VG at han ikke vil fly under Eurovision, men lover å lage show og gjøre det på sin egen måte. Foto: AP
HOLDER FOTFESTET: Rybak sier til VG at han ikke vil fly under Eurovision, men lover å lage show og gjøre det på sin egen måte. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Den 29. mai går Eurovision-finalen av stabelen i Oslo, og i den forbindelse ønsket NRK at fjorårets vinner Alexander Rybak (23) skulle sveve inn på scenen.

- NRK håpet jeg skulle være med på en slik film hvor jeg flyr. Men når folk allerede går glipp av VM på grunn av meg, så skal de få slippe å betale skattepenger for å se meg fly rundt med fela. Jeg er musiker - ingen supermann. Dessuten var det nok flygning i Moskva, sier Rybak til VG.

Den russiske MGP-vinneren fra 2008, Dima Bilan, gjorde nemlig samme entré under Eurovision-finalen i Moskva i fjor.

Presseansvarlig for Eurovision, Petter Svaar, ønsker ikke å kommentere detaljer rundt finaleshowet med VG, men understreker at statskanalen har en god dialog med "Fairytale"-sangeren.

- Vi har hatt en god dialog med Alexander. Vår viktigste oppgave er å lage et spennende og overraskende show i Telenor Arena, og det har vi tenkt å gjøre. Men jeg ønsker ikke å si noe om hva som kommer til å skje ennå, sier han til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg er dum og naiv