Nekter å gjøre som Northug

- Jeg har fått flere forskjellige tilbud, sier Therese Johaug.

MANGE TILBUD: Mange vil ha en bit av Therese Johaug, men stjernen selv sier ikke ja til hva som helst. Foto: Stella Pictures
MANGE TILBUD: Mange vil ha en bit av Therese Johaug, men stjernen selv sier ikke ja til hva som helst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Langrennsprinsessen Therese Johaug (24) har mange tilbud gjennom sin suksess-karriere. Men hun sier ikke ja til hva som helst.

Hun ble blant annet spurt om hun ville ha sin egen TV-serie, slik Petter Northug har med «Sirkus Northug», men valgte å takke nei.

- Jeg har fått flere forskjellige tilbud. Noen har jeg sagt nei til, og noen er jeg avventende til. Det handler om totalbelastning. Man skal ha folk rundt seg hele tiden. Neste år går jeg inn i en OL-sesong og da er det viktig å skjerme seg selv, sier Johaug til Adresseavisen.

Johaug er redd for å miste gleden ved å holde på med det hun gjør.

- Jeg vet at jeg kan bli lei hvis det foregår veldig mye rundt meg, og da blir jeg også lei langrenn. (...) Det er årsaken til at jeg har sagt nei til slike tilbud tidligere. Petter tar kanskje ikke ting like lett innover seg som meg. Det er utgangspunktet til at jeg er kritisk, utdyper hun til avisen.

LES OGSÅ: Må betale 50.000 for logomisbruk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer