Sandra Bullock:

Nekter å gifte seg

Hun er hodestups forelsket i fotograf-kjæresten, men har ingen planer om å gifte seg etter sitt forrige, katastrofale ekteskap.

STRÅLER AV LYKKE: Etter noen tøffe år med brudd og skilsmisse er Sandra Bullock endelig lykkelig med fotograf-kjæresten Bryan Randall. Foto: GICE
STRÅLER AV LYKKE: Etter noen tøffe år med brudd og skilsmisse er Sandra Bullock endelig lykkelig med fotograf-kjæresten Bryan Randall. Foto: GICE Vis mer
Publisert

Helt siden gjennombruddet i actionfilmen «Speed» i 1994, har Sandra Bullock (58) vært en av Hollywoods største stjerner.

Kjærlighetslivet gikk det en periode derimot langt dårligere med. Etter svært offentlige romanser med skuespillerkollegaer som Ryan Gosling (42), Matthew McConaughey (53) og Hugh Grant (62), falt Bullock pladask for TV-profilen Jesse James (53). Det ble starten på et mareritt.

Avslørt som utro

Etter en virvelvind-romanse ble Sandra og Jesse erklært rette ektefolk i 2005, og startet prosessen med å adoptere barn.

Fem år senere brast lykken, da flere kvinner sto frem og hevdet å ha hatt affærer med James – bak Bullocks rygg. Sandra ble totalt knust, og avlyste umiddelbart sin planlagte PR-turné for sin siste film. James gikk ut og beklaget sviket, og ba kona om tilgivelse.

- Det er bare én person å gi skylden, og det er meg. Kanskje min kone og mine barn en dag kan tilgi meg for smerten og sjenansen jeg har påført dem, sa 53-åringen.

Kort tid senere sjekket han inn på et rehabiliteringssenter, men ekteskapet sto ikke til å redde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer