Nekter å gifte seg

Johnny Depps kjæreste bør ikke vente seg noen ring på fingeren med det første.

INGEN RING MED DET FØRSTE: Johnny Depp sier til bladet OK! at han ikke har noen planer om å gifte seg med sin kjæreste gjennom 13 år, franske Vanessa Paradis. Foto: All Over Press
INGEN RING MED DET FØRSTE: Johnny Depp sier til bladet OK! at han ikke har noen planer om å gifte seg med sin kjæreste gjennom 13 år, franske Vanessa Paradis. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Pirates Of The Caribbean»-stjernen Johnny Depp (47) har i 13 år vært sammen med den franske artisten Vanesa Paradis (38) og paret har to barn sammen.

Men i et intervju med bladet OK! avslører Johnny at han ikke har noen planer om å gifte seg med kjæresten.

- Det er sånn det vil forbli for øyeblikket. Vi har ikke gjort den store greia med å gi hverandre løfte i offentlighet. Det virker ikke nødvendig for oss. Andre foretrekker kanskje å gå den veien, men ikke vi, sier han til bladet.

Johnny - som før han møtte Vanessa, datet supermodellen Kate Moss - stortrives imidlertid i rollen som familiemann, sammen med Vanessa, datteren Lily Rose (11) og sønnen John Cristopher (9).

- Den største gleden jeg har er å leke med barna mine. Jeg savner dem veldig når jeg er på jobb og spiller inn film, sier han til OK!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er i slekt med dronning Elizabeth