SKREMT: - Ayda elsker Robbie med hele sitt hjerte og vil gjøre alt for ham, men hun er fortsatt skremt etter morens skilsmisser, forteller en venn av paret. Foto: All Over Press
SKREMT: - Ayda elsker Robbie med hele sitt hjerte og vil gjøre alt for ham, men hun er fortsatt skremt etter morens skilsmisser, forteller en venn av paret. Foto: All Over PressVis mer

- Nekter å gifte seg med Robbie

Popstjernen ønsker desperat gifte seg. Men kjæresten nekter...

SEHER.NO: Robbie Williams (30), som tidligere denne uken sto frem og fortalte at han var nær døden som følge av rusmisbruk, er nå desperat etter å gifte seg med kjæresten Ayda Field (35) som reddet ham ut av uføret.

Desverre for pop-stjernen, nekter Ayda - som har spillt i blant annet "Days of our lives" og "Eve" - å gifte seg. Hun er fortsatt skremt etter morens skilsmisser.

- Ayda elsker Robbie av hele sitt hjerte og vil gjøre alt for ham, bortsett fra å gifte seg. Å sette bryllup på dagsordenen har ødelagt noe av deres tid sammen, forteller en venn av paret til More Magazine.

- Han har endelig møtt "den rette", og har svært lyst til å gifte seg. Det ville gjort livet hans komplett, etter all galskapen som har omgitt ham de siste årene. Men Ayda har sett moren sin bli skilt to ganger, og er alt for klar over smerten en skillsmisse medfører.

Selv om Ayda nekter å gifte seg, vil paret - som nå har datet i to år - gjerne ha barn i nærmeste fremtid.

- Ayda planlegger å bli en hjemmeværende mor. Hun vil lage mat, vaske, og ta vare på Robbie. De vil gjerne ha to eller tre barn, og har allerede valg ut barnenavnene. Det virket som et perfekt eventyr. Om Ayda ombestemmer seg om eksteskap, ville det være toppen av kransekaken for Robbie.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Flytter sammen med svigermor