Nekter å gifte seg med denne kvinnen

James Woods har ingen planer om å gifte seg med sin 39 år yngre kjæreste.

SEXY: Det har blitt spekulert i om vakre Ashley Madisons forhold til den 39 år eldre skuespilleren James Woods skyldes et ønske om å bli berømt. Forholdet har riktignok gitt henne små roller i TV-serier som «Shark» og «Entourage», men dte er nå  Foto: All Over Press
SEXY: Det har blitt spekulert i om vakre Ashley Madisons forhold til den 39 år eldre skuespilleren James Woods skyldes et ønske om å bli berømt. Forholdet har riktignok gitt henne små roller i TV-serier som «Shark» og «Entourage», men dte er nå Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller James Woods (64), kjent fra krim-serien «Shark», er en av mange Hollywood-kjendiser som smykker seg med en betraktelig yngre kjæreste.

Woods er nemlig sammen med den vakre blondinen Ashley Madison (25), som han riktignok dumpet en periode på grunn av hennes skandaløse oppførsel i begravelsen til Woods' bror. Og selv om han nå har tatt skjønnheten inn i varmen igjen, har han ingen planer om å gifte seg med sin 39 år yngre kjæreste.

25-åringen er visstnok knust etter at Woods ikke fridde til henne på bursdagen hennes den 6. juni, sier en venn av paret til National Enquirer ifølge nettstedet CeleBuzz.

- Ashley elsker James utrolig høyt, og til tross for den enorme aldersforskjellen føler hun at de er sjelevenner. Nå tenker hun på ekteskap og barn. Venner sier til henne at hun bør gi James et «gift deg med meg eller slå opp»-ultimatum etter at han unnlot å fri på bursdagen hennes, noe hun hadde håpet på, forteller kilden ifølge CeleBuzz.

Woods har allerede to skilsmisser bak seg, samt et forhold til «Hangover»-skuespiller Heather Graham (41). Ifølge Celebuzz er hans nåværende kjæreste også datteren til en av Woods' beste venner, og han har derfor kjent henne siden hun var fem år gammel.

Det er dermed kanskje forståelig at han har visse giftermålskvaler? Nettstedet Celebuzz har imidlertid større problemer med å forstå hva Madison gjør sammen med den 39 år eldre skuespilleren.

«Seriøst, hva gjør en 25-åring som ser SLIK ut sammen med en fyr i 60-årene?» undrer nettstedet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjønnheten holdt godt på 33 år eldre Ronnie  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer