Nekter å gifte seg med barn i magen

Jessica Simpson vil ikke stå brud før hun får tilbake sin slanke figur.

SEOGHØR.NO: I mai ble popstjernen Jessica Simpson (32) mor for første gang. Sangeren hadde lenge ønsket seg barn og det var med stor glede hun og kjæresten Eric Johnson (33) ønsket datteren Maxwell Drew (6 mnd) velkommen til verden. 

Nå venter Jessica Simpson barn nummer to med forloveden. Johnson vil gifte seg med popstjernen, men bryllupet lar vente på seg.

Sangeren nekter nemlig å gifte seg før hun er tilbake i toppform. Simpson jobbet hardt for å bli kvitt kiloene etter svangerskapet, og hadde nesten fått tilbake idealkroppen, da hun ble gravid for andre gang.

- Hun hater tanken på å ta på seg en bryllupskjole før hun har født og mistet babyvekten, fortalte kilder rundt stjernen til nettstedet contactmusic under det første svangerskapet. 

Nå blir altså bryllupet utsatt på ubestemt tid, til Jessica har født sitt andre barn og trent seg tilbake til sin slanke kropp.  

Amerikanske medier spekulert i om paret ville gifte seg i juleferien, men det har vist seg ikke å være hold i ryktene. 

Men selv om bryllupet må vente, elsker popstjernen å være gravid. Søndag twittret sangeren et bilde av seg selv i en bikini der den store kulen snakker for seg selv.

- Bumpin and proud, skrev Jessica på sin egen Twitter-konto.


Dette blir barn nummer to for paret, og det var den kommende storesøsteren som fikk røpe babynyheten på vegne av familien tidligere i desember. 

LES OGSÅ: - Dette er utrolig flaut