Nekter å gifte seg før babyvekten er borte

Jessica Simpson vil ikke ta på brudekjolen før hun har slanket seg.

STRUTTER: - Nei, det er ikke tvillinger, men det ser jo sånn ut, sier Jessica Simpson om magen. Foto: Stella Pictures
STRUTTER: - Nei, det er ikke tvillinger, men det ser jo sånn ut, sier Jessica Simpson om magen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Høygravide Jessica Simpson (31) har utsatt bryllupet til forloveden Eric Johnson (33) på ubestemt tid. Stjernen, som snart blir mor til en jente, nekter nemlig å gifte seg før hun har mistet babyvekten etter sin forestående fødsel. Simpson skal veie rundt 77 kilo, men vil tilbake i toppform før hun går ned alteret og sier ja til sin utkårede.

- Hun hater tanken på å ta på seg en bryllupskjole før hun har født og mistet babyvekten, sier en kilde til nettstedet contactmusic.

Simpson kan tjene godt på slankingen, og skal ha blitt tilbudt hele 15 millioner kroner av «Weight Watchers» for å bruke deres metode i vektkampen.

Simpson har sett svært flott ut gjennom hele svangerskapet, og da hun nylig gjestet Jay Leno show, spurte Leno om sangerens store mage tyder på at hun bærer tvillinger.

- Nei, det er ikke tvillinger, men det ser jo sånn ut, sa hun ifølge Daily Mail.

Jessica strålte på TV-showet i en leopardgenser og skyhøye, røde hæler.

- Det er tøft å være gravid. I tillegg har jeg på meg 15 centimeter høye hæler. Det er mye vekt på 15 centimeter.

Stjernen stråler av gravidelykke, og Leno spøkte med at hun kunne føde hvert øyeblikk.

- Ikke helt ennå, vi har fortsatt litt tid.
 
Selv om de gleder seg til fødselen, skal Eric Johnson være skuffet over at de må utsette bryllupet. Men det forsinkede bryllupet er ikke parets eneste problem. De har også hatt heftige diskusjoner om en eventuell ekteskapsavtale.

Jessica ønsker nemlig å beskytte sine eiendeler med en ekteskapsavtale, men den vordende brudgommen skal være imot.

- Hun vil ha en ekteskapsavtale, men Eric liker ikke tanken på det. De har kranglet og diskutert det i flere måneder og har også bidratt til utsettelsen av bryllupet.

Simpson har ikke avslørt eksakt termin, men barnet er ventet i løpet av våren.

- Jeg er mer spent enn redd. Jeg tenker at når kvinner over hele verden kan gjøre det, så kan jeg gjøre det, sier hun til amerikanske ELLE.


Det er fortsatt usikkert når babyen blir født og når bryllupet finner sted, men venner og familie forventer snart at paret løser problemene og finner en dato.

- Hun elsker ham, men det er flere ting de ikke har løst ennå, sier en kilde til magasinet OK!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik skjønte hun at hun var gravid 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer