VIL IKKE ØDELEGGE ETTERNAVNET: Johnny Depp synes at samboeren Vanessa Paradis har så fint etternavn, at han ikke vil gifte seg med henne... Foto: Stella Pictures
VIL IKKE ØDELEGGE ETTERNAVNET: Johnny Depp synes at samboeren Vanessa Paradis har så fint etternavn, at han ikke vil gifte seg med henne... Foto: Stella Pictures Vis mer

Nekter å gifte seg etter 12 år sammen

Og filmstjernen oppgir en svært spesiell grunn...

Publisert
SEHER.NO: De er kjent som et av verdens heteste kjendispar, og har holdt sammen i over 12 år, noe som nesten er rekord i underholdningsbransjen.

Likevel har ikke filmhelten Johnny Depp (47) og hans franske samboer og kjæreste, musikeren Vanessa Paradis (37), noen planer om å gifte seg med det første, skriver Us Magazine.

Ifølge Depp, som tidligere har vært sammen med supermodell Kate Moss og skuespillerkollega Winona Ryder, er det en spesiell grunn til at han ikke ønsker å fri til sin kjære.

- Jeg er så redd for å ødelegge etternavnet hennes. Hun har et fantastisk etternavn, sier stjernen, som er aktuell i filmen «The Tourist» med Angelina Jolie, som har Norgespremiere i januar. 

Se trailer til filmen nederst i saken!

Den tre ganger Oscar-nominerte skuespilleren sier også at han allerede føler at han er gift med Paradis, som han har barna Lily-Rose (11) og Jack (8) med.

- Jeg har aldri trengt et stykke papir. Ekteskap er egentlig fra sjel til sjel, hjerte til hjerte. Du trenger ikke noen til å si «ok, nå er dere gift», sier han.

47-åringen innrømmer imidlertid at ekteskap ikke er helt uaktuelt for ham «dersom Vanessa ønsket å gifte seg».

Selv har Paradis tidligere fortalt at hun er usikker på om de noen gang vil bli smidd i Hymens lenker.

- Kommer vi til å gifte oss? Jeg har virkelig ingen anelse. Jeg er ikke for eller imot ekteskapet, det er jo noe romantisk ved det, men det hele er ganske skummelt, har hun sagt til Style.

Nå ser imidlertid stjerneparet mest frem til en rolig juleferie med barna.

- Jeg skal sove og sove, og kose meg med masse leker med sønnen min. Jeg skal henge ut med barna, sier Depp.

Skuespilleren har vært gift én gang før, fra 1983 til 1985 med den tidligere sminkøren Lori Depp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Frykter bryllup med Johnny Depp

Se trailer til «The Tourist» nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer