Bruce Willis:

Nekter å gi opp

Holder motet oppe etter nedslående beskjed.

KJEMPER: Helt siden Bruce Willis fikk diagnosen har Emma Heming Willis kjempet hardt for ektemannen. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJEMPER: Helt siden Bruce Willis fikk diagnosen har Emma Heming Willis kjempet hardt for ektemannen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mars i fjor det ble kjent at «Die Hard»-stjernen Bruce Willis (68) hadde fått en sykdom som gjorde at han måtte gi seg med skuespill. Willis ble diagnostisert med afasi, som er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

I februar kom nok en oppdatering: Willis hadde fått Frontotemporal demens.

Det var ekskona Demi Moore (60) som delte nyheten. Helt siden afasi-diagnosen har familien delt oppdateringer med fansen om både sykdommen og behandlingen 68-åringen har mottatt.

Nå er det kona Emma Heming Willis (44) som har kommet med en ny oppdatering. På Instagram forteller hun at en klinisk studie som søker etter en kur mot demens-diagnosen nå er avsluttet.

- Vil aldri miste håpet

Emma delte en bildekarusell med bilder av døtrene Evelyn (9) og Mabel (11), som hun har med Bruce.

«I går leste jeg at Wave Life Sciences (WLS) avsluttet sin kliniske studie som potensielt kan behandle frontotemporal demens (FTD) og amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Jeg er ikke sikker på om den kunne ha hjulpet oss, men det spiller egentlig ingen rolle - det føles fortsatt som et slag i magen», skrev hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer