Nekter å gi fra seg forlovelsesringen

Kris Jenner vil beholde den 20,5 karat store kjærlighetsgaven selv om hun har søkt om skilsmisse.

SEOGHØR.NO: Etter 23 års ekteskap har Kris Jenner (58) søkt om skilsmisse fra ektemannen Bruce Jenner (64). Hun har ikke gått med forlovelsesringen den siste tiden, men det betyr ikke at hun vil gi den fra seg.

Ifølge Radaronline, nekter hun å gi fra seg den rådyre ringen. Hun skal ha sagt til en dommer at hun vil beholde alle smykkene hun har fått av Bruce.

I skilsmissepapirene skal det være et ønske fra Kris om at «personlige eiendeler» ikke taes fra henne når de skiller seg, skriver nettstedet.

HOLDER HENDER: I april i år ble de sett på flyplassen i Los Angeles, mens de holdt hender.  Foto: FameFlynet
HOLDER HENDER: I april i år ble de sett på flyplassen i Los Angeles, mens de holdt hender. Foto: FameFlynet Vis mer

Det er heller ikke småpenger det er snakk om når Kris Jenner forhandler. Da Bruce fridde i 1991, gjorde han det uten ring. Men da den tidligere olympiske utøveren endelig ga henne en ring, sparte han ikke på kronene.

20.5 karats ring

På en familietur til Bora Bora for tre år siden, ga Bruce henne en 20.5 karats ring med Lorraine Schwartz-diamant.

Det er heller ingen overraskelse at Kris vil beholde ringen. Da Kim Kardashian West skulle skille seg fra Kris Humphries, oppfordret hun Kim til å beholde forlovelsesringen.

RINGEN: Den rådyre forlovelsesringen som var spesialdesignet til henne, er en 20.5 karats diamant.  Foto: Stella Pictures
RINGEN: Den rådyre forlovelsesringen som var spesialdesignet til henne, er en 20.5 karats diamant. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det skal være uforsonelige uenigheter som skaper grunnlaget til skilsmissen.

I oktober i fjor separerte paret seg, og har bodd hver for seg siden den gang. En skilsmisse har lenge vært på trappene, og til og med døtrene har sagt at de burde skille seg.

Ved flere anledninger i serien «Keeping up with the Kardashians» har de populære døtrene stilt spørsmål til hvorfor de ikke tar skrittet helt ut.

23 ÅR: Etter et langt ekteskap vil Kris og Bruce Jenner gå hvert til sitt.  Foto: Stella Pictures
23 ÅR: Etter et langt ekteskap vil Kris og Bruce Jenner gå hvert til sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Vi skilles som venner