Nekter å gå til sengs med kjæresten

- Jeg lever i sølibat og er stolt av å spare meg selv, sier modellen Jodie Marsh.

HIT, MEN IKKE LENGER: Jodie Marsh sier hun vil vente lenge før hun slipper sin nye kjæreste Kirk Norcross inn på soverommet. Foto: Twitter
HIT, MEN IKKE LENGER: Jodie Marsh sier hun vil vente lenge før hun slipper sin nye kjæreste Kirk Norcross inn på soverommet. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den rødhårede britiske glamourmodellen Jodie Marsh (23) - som for tiden satser på en karriere som kroppsbygger - har vært sammen med sin nye kjæreste Kirk Norcross (24) i litt over en uke.

Marsh og Norcross - kjent fra realityserien «The Only Way is Essex» - har delt masse bilder av seg selv på soverommet via det sosiale nettverket Twitter, mens de kysser og beføler hverandre.

Men ifølge Jodie, er det alt Kirk får.

- Jeg har sagt det før og sier det igjen, får å være en tøs, må man faktisk ha sex, ikke sant? Og selv om jeg koser med ansiktet til Kirk hver eneste natt, har jeg fortsatt ikke hatt sex med ham. Jeg lever i sølibat, og er stolt av å spare meg selv, sier hun på Twitter.

Jodie har tidligere hatt et lesbisk forhold med sin kvinnelige frisør, Nina, etter at planene om et bryllup med eks-kjæresten David Doyle ble avbrutt i 2007.

Selv sier hun at hun elsker å være naken. Ifølge Daily Mail skal hun imidlertid ha levd i sølibat i over ett år.

Noe som holder Big Brother-stjernen, Kirk, på pinebenken.

Han kan imidlertid trøste seg med at Marsh var svært imponert over deres første kyss.

- Første kysset jeg har hatt på over ett år. Han er veldig flink, skrev hun etter en date hjemme hos henne, på sin Twitter-side.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jodies lettkledde bursdagsfeiring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer