VIL IKKE I BRYLLUPET: Julia Roberts setter pris på en god fest, men bryllupet til halvsøsteren vil hun angivelig holde seg langt unna. Foto: All Over Press
VIL IKKE I BRYLLUPET: Julia Roberts setter pris på en god fest, men bryllupet til halvsøsteren vil hun angivelig holde seg langt unna. Foto: All Over PressVis mer

- Nekter å gå i søsterens bryllup

Julia Roberts hater nemlig søsterens forlovede.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Julia Roberts' (45) halvsøster, Nancy Motes, gifter seg om ikke lenge med forloveden John Dilbeck.

Men Julia har absolutt ingen planer om å delta i bryllupet, melder tabloidavisen National Enquirer. Skuespilleren hater nemlig søsterens utkårede.

- Julia synes ikke noe om Nancys kommende ektemann. Hun er overbevist om at han bruker henne for penger, selv om Nancy ikke har stort selv, forteller en kilde til avisen.

Også Julia og Nancy skal ha hatt et anstrengt forhold opp gjennom årene. Roberts ble rasende da hun tok halvsøsteren på fersken i å ta bilder av Julias nyfødte tvillinger i 2005, angivelig med intensjon om å selge bildene.

For to år siden gikk Julia offentlig ut og snakket nedsettende om Nancys vekt i et intervju.

Nå frykter hun at søsteren og først og fremst hennes utkårede skal forsøke å få henne til å sitte igjen med regningen for bryllupet.

LES OGSÅ: - Humor er det viktigste for å bli vakker