Nekter å fotograferes sammen

Blake Lively og Ryan Reynolds liker å holde en lav profil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I september lurte Ryan Reynolds (36) og Blake Lively (25) alle da de giftet segunder en hemmelig seremoni. 

De to møtte hverandre under innspillingen av «Green Lantern» og det tok en god stund før omverdenen oppfattet at de to var et par. Tirsdag var Blake tilstede da Ryans nye animasjonsfilm «Turbo» hadde premiere i New York. 

Den vakre «Gossip Girl»-stjernen strålte i et skjørt med påsydde steiner, grå topp og hudfargede sko. Kort tid etter kona poserte Ryan på den røde løperen, men paret nektet å la seg fotografere sammen. Det var ikke før senere på kvelden at fotografene fikk et raskt glimt av ekteparet, da de forlot festen sammen. 

Ryan og Blake skal ha tatt hverandre med storm. De hadde kun vært sammen i et halvt år da de flyttet sammen. Det er Reynolds andre ekteskap. Han har tidligere vært gift med Scarlett Johansson, men forholdet tok slutt i 2010. Lively har aldri tidligere vært gift, men hadde et høyprofilert forhold til Leonardo DiCaprio. 


LES OGSÅ: Designet sin egen brudekjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer