Nekter å forlate huset sitt

Lindsay Lohan gjør alt for å unngå nye skandaler.

<strong>GJEMMER SEG:</strong> Om to uker møter Lindsay Lohan i retten igjen og nekter nå å forlate huset sitt for å unngå skandaler før rettsmøtet.  Foto: All Over Press
GJEMMER SEG: Om to uker møter Lindsay Lohan i retten igjen og nekter nå å forlate huset sitt for å unngå skandaler før rettsmøtet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (25) har de siste årene fått mer oppmerksomhet for sine mange skandaler enn for sine skuespillerprestasjoner.

«Mean Girls»-stjernen skapte overskrifter sist uke, da hun skal ha kjørt på en nattklubbeier med sin Porsche. Mannen skal kun ha fått mindre skader, men både han og Lindsays biler bar preg av sammenstøtet. Lindsay nekter for å ha kjørt på noen, men hendelsen skal allikevel ha skremt skuespilleren som nå, ifølge TMZ, nekter å forlate huset sitt i frykt for å havne i nye skandaler.

I fjor ble skuespilleren satt i husarrest etter å ha stjålet et halsbånd fra en smykkebutikk, og forlot bare huset sitt for å fullføre samfunnstjeneste på et likhus.

Lenge så det ut til at 25-åringen hadde skjerpet seg, men hun ble senere tatt for å ha brutt vilkårene på sin prøveløslatelse. Nå er hun redd for at det samme kan skje igjen og nekter derfor å forlate huset sitt før prøveløslatelsen er over om to uker.

I tillegg til smykketyveri og påkjørselen har stjernen tidligere blitt tatt for fyllekjøring og skal også ha stukket av etter at hun krasjet i en barnevogn i januar.

Lohan skal nå være desperat etter å legge skandalene bak seg og fokusere på filmkarrieren. Hun skal etter planen snart begynne innspilling av en mafiafilm om Gotti-familien, sammen med blant andre John Travolta.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lilo fikk ny stil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer