Nekter å forandre navnet

Demi Moore vil fortsatt hete MrsKutcher på Twitter.

SKJULER SEG: Demi Moore har nesten ikke vist seg offentlig etter bruddet fra Ashton Kutcher. Her skjuler hun seg fra fotografene i begynnelsen av november.  Foto: All Over Press
SKJULER SEG: Demi Moore har nesten ikke vist seg offentlig etter bruddet fra Ashton Kutcher. Her skjuler hun seg fra fotografene i begynnelsen av november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at superparet Demi Moore (49) og Ashton Kutcher (33) skiller seg etter seks år sammen. Moore skal ha blitt knust da hennes unge ektemann ble avslørt som utro.

Stjernen blir sjeldent sett ute blant folk og kommuniserer mest med omverdenen via nettstedet Twitter. Der bruker hun eksens etternavn, og kaller seg «MrsKutcher». Dette har ført til kommentarer fra flere fans, og nå svarer en oppgitt Demi på innleggene.

- Jeg prioriterer ikke å skifte navn. Beklager at det plager dere. Burde jeg ikke skrive mer før jeg forandrer navn? Har det virkelig noe å si? skriver hun.  

Spiser ikke
Moore ble tidligere regnet som en av verdens mest sexy kvinner, men den siste tiden har hun sett sliten og trett ut. 49-åringen skal være så trist etter bruddet at hun mest sitter hjemme i huset sitt. Hun viser seg sjeldent ute på premierer og fester, og nå er vennene bekymret for stjernens helse.

Moore har alltid vært slank og flott, men i månedene etter bruddet har skuespilleren rast ned i vekt.

- Hun er supertynn og det begynner å bli vanskelig å se på. Hun er opprørt og har ikke klart å spise, sier venner til nettstedet thehollywoodgossip.com.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjokktynn Demi i bitter strid om milliardformuen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer