Kevin Costners ekskone:

Nekter å flytte ut etter bruddet

Søkte om skilsmisse i mai, etter 18 år som ektepar.

SKILLES: Kevin Costner og kona Christine Baumgartner skilte lag for halvannen måned siden. Nå går han rettens vei for å få ekskona ut av huset. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
SKILLES: Kevin Costner og kona Christine Baumgartner skilte lag for halvannen måned siden. Nå går han rettens vei for å få ekskona ut av huset. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I starten av mai bekreftet en talsperson for skuespiller Kevin Costner (68) og kona Christine Baumgartner (48) at paret skal skilles. Det ble bekreftet overfor People.

Det var Baumgartner som søkte om skilesmisse, etter mer enn 18 års ekteskap.

«Det er med stor sorg at omstendigheter utenfor hans kontroll fører til at Costner må være delaktig i oppløsningen av dette ekteskapet. Vi ber om at hans, Christines og barnas privatliv blir respektert når de skal gjennom denne tøffe tida», het det i uttalelsen den gang.

Nå har Costner gått rettens vei for å tvinge Baumgartner til å forlate huset hans. Det skriver Radar Online, som har fått tilgang til rettsdokumentene.

Paret giftet seg i 2004, og i løpet av forholdet fikk de barna Cayden (15), Hayes (14) og Grace (12).

Ifølge rettsdokumentene påpeker skuespilleren at ekskona hadde 30 dager på seg, etter skilsmissen, før hun måtte flytte ut av deres felles hjem.

Det er 68-åringen som eier huset, ifølge parets ektepakt. I tillegg står han som eier av to andre hjem. Da de giftet seg i 2004 skal paret ha blitt enige om at Baumgartner skulle forlate hjemmene hvis forholdet endte i skilsmisse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer