Kim Kardashian og Kanye West:

- Nekter å flytte tilbake til Kim

Kim Kardashian og Kanye West fortsetter å bo fra hverandre.

TØFFE TAK: Superparet Kanye West og Kim Kardashian har stått gjennom mang en storm i 2020. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB
TØFFE TAK: Superparet Kanye West og Kim Kardashian har stått gjennom mang en storm i 2020. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) har lagt et mildt sagt stormfullt år bak seg. Ektemannens omstridte valgkampanje og oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med utallige overskrifter i pressen, førte til slutt til at Kim Kardashian gikk ut og fortalte at ektemannen slet som følge av en bipolar lidelse.

Til tross for trøbbel i paradis har «Kimye» holdt sammen gjennom året -selv om stadige nyhetssaker om at ekteskapet er på bristepunktet har dukket opp i sladrepressen.

Hvordan livet på innsiden av forholdet virkelig utspiller seg, er ikke godt å si, men ifølge Hollywood Lifes kilder skal ekteskapet være alt annet enn rosenrødt. Den siste tiden har West og Kardashian tilbrakt mye tid fra hverandre, og så å si levd separate liv: han på ranchen i Wyoming og hun i Los Angeles med barna.

Det kommer de trolig til å fortsette med.

- Kanye tilbringer tid alene for å få rom til å jobbe med seg selv, og oppholder seg mye i Wyoming, sier en kilde tett på familien til Hollywood Life.

- Ingen flytteplaner

Ifølge kilden har West overhodet ingen planer om å forflytte seg til Los Angeles der kona og de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) befinner seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer