Kim Kardashian og Kanye West:

- Nekter å flytte tilbake til Kim

Kim Kardashian og Kanye West fortsetter å bo fra hverandre.

TØFFE TAK: Superparet Kanye West og Kim Kardashian har stått gjennom mang en storm i 2020. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB
TØFFE TAK: Superparet Kanye West og Kim Kardashian har stått gjennom mang en storm i 2020. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) har lagt et mildt sagt stormfullt år bak seg. Ektemannens omstridte valgkampanje og oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med utallige overskrifter i pressen, førte til slutt til at Kim Kardashian gikk ut og fortalte at ektemannen slet som følge av en bipolar lidelse.

Til tross for trøbbel i paradis har «Kimye» holdt sammen gjennom året -selv om stadige nyhetssaker om at ekteskapet er på bristepunktet har dukket opp i sladrepressen.

STREVER: Kim og Kanye har fremdeles utfordringer i ekteskapet, men prøver å gjøre sitt beste. Foto: New Media Images / SplashNews.com / NTB
STREVER: Kim og Kanye har fremdeles utfordringer i ekteskapet, men prøver å gjøre sitt beste. Foto: New Media Images / SplashNews.com / NTB Vis mer

Hvordan livet på innsiden av forholdet virkelig utspiller seg, er ikke godt å si, men ifølge Hollywood Lifes kilder skal ekteskapet være alt annet enn rosenrødt. Den siste tiden har West og Kardashian tilbrakt mye tid fra hverandre, og så å si levd separate liv: han på ranchen i Wyoming og hun i Los Angeles med barna.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

Det kommer de trolig til å fortsette med.

- Kanye tilbringer tid alene for å få rom til å jobbe med seg selv, og oppholder seg mye i Wyoming, sier en kilde tett på familien til Hollywood Life.

- Ingen flytteplaner

Ifølge kilden har West overhodet ingen planer om å forflytte seg til Los Angeles der kona og de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) befinner seg.

- Det virker ikke som at han planlegger å flytte til Los Angeles med det første, i hvert fall ikke på fulltid, men Kim synes det er greit. Han har et fantastisk hjelpeapparat rundt seg, som gjør at Kim kan ta det med ro, sier kilden.

Kilden sier også at West har det best når han er alene på ranchen sin. Nå skal Kim sitt fokus angivelig være å opprettholde et så vanlig liv som mulig for de fire barna deres.

- Hun gjør sitt beste for å holde på det normale livet. De snakker sammen daglig og de holder ofte kontakten på FaceTime og på telefonen med barna. Akkurat nå fokuserer Kanye på seg selv, samtidig som Kim prøver å holde barnas liv så vanlig som mulig i Los Angeles, sier kilden.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Skilsmisserykter

Det gikk i lang tid rykter om at ekteskapet mellom Kardashian og West var så dårlig at det gikk mot skilsmisse. I desember fortalte en kilde tett på paret at forholdet deres angivelig fortsatt henger i en syltynn tråd.

Likevel skal de ha jobbet hardt for å holde sammen, til tross for at det har ført til at Kim har blitt utslitt.

- Kim er utslitt av hele tiden å prøve, men holder ekteskapsløftene i tankene når hun må ta beslutninger. Kanye jobber med sin psykiske helse og mentale tilstand, sa en kilde til Entertainment Tonight, og la til at familien og Kanye fremdeles holder kontakt, og at alle ønsket det beste for ekteparet og barna deres.

Videre sa kilden til nettstedet at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen føler at ektemannen må jobbe med seg selv - før han kan engasjere seg i andres ve og vel.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

- Kims familie støtter henne i alle valg hun måtte ta, men hun føler at det viktigste er å tenke på hva som er best for barna, henne selv, Kanye og resten av familien.

Brøt sammen

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev 43-åringen at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

FORVIRRET: Traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

Kim Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier, men hva som faktisk er stoda mellom stjerneparet akkurat nå - er altså ikke så lett å si.

LES OGSÅ: - Grunnløse og falske anklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer