Nekter å flytte sammen med kjæresten

- Livserfaring har lært meg at jeg har det bedre når jeg ikke er samboer, sier Eyvind Hellstrøm.

FORNØYD: Eyvind Hellstrøm er lykkelig forelsket, men vil hverken gifte seg eller bli samboer igjen.
FORNØYD: Eyvind Hellstrøm er lykkelig forelsket, men vil hverken gifte seg eller bli samboer igjen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (64) har igjen reist land og strand rundt for å hjelpe nordmenn med å forbedre matvanene sine. Mesterkokken har etter hvert blitt kjent for sitt voldsomme temperament og er ikke redd for å si det han mener.

Men nå avslører Hellstrøm i et intervju med Dagbladet at han også har en myk side. På spørsmål om han er romantisk, svarer han nemlig følgende:

– Til tider. Men når man snakker om romantikk blir det fort klisjé. For meg er det viktig å aldri gå til bords uten å skape hygge og stemning, med blomster og levende lys, sier han.

Etter to havarerte ekteskap og et samboerskap fortalte 64-åringen i mai at han hadde funnet lykken på nytt.

Men selv om Hellstrøm innrømmer han at kjærlighetslivet er viktig for ham, ønsker likevel ikke at kjærsten skal flytte inn til ham i leiligheten på Frogner.

– Nei. Livserfaring har lært meg at jeg har det bedre når jeg ikke er samboer. Det gjør livet mer spennende. Man møtes bare for å gjøre hyggelige ting sammen og unngår trivialiteter og irritasjon. Det er det som får folk til å flytte fra hverandre, forteller han til Dagbladets «Endelig Fredag».

LES OGSÅ: Sandra Broch fikk gjennomgå av Hellstrøm

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer