FORNØYD: Eyvind Hellstrøm er lykkelig forelsket, men vil hverken gifte seg eller bli samboer igjen.
FORNØYD: Eyvind Hellstrøm er lykkelig forelsket, men vil hverken gifte seg eller bli samboer igjen.Vis mer

Nekter å flytte sammen med kjæresten

- Livserfaring har lært meg at jeg har det bedre når jeg ikke er samboer, sier Eyvind Hellstrøm.

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (64) har igjen reist land og strand rundt for å hjelpe nordmenn med å forbedre matvanene sine. Mesterkokken har etter hvert blitt kjent for sitt voldsomme temperament og er ikke redd for å si det han mener.

Men nå avslører Hellstrøm i et intervju med Dagbladet at han også har en myk side. På spørsmål om han er romantisk, svarer han nemlig følgende:

– Til tider. Men når man snakker om romantikk blir det fort klisjé. For meg er det viktig å aldri gå til bords uten å skape hygge og stemning, med blomster og levende lys, sier han.

Etter to havarerte ekteskap og et samboerskap fortalte 64-åringen i mai at han hadde funnet lykken på nytt.

Men selv om Hellstrøm innrømmer han at kjærlighetslivet er viktig for ham, ønsker likevel ikke at kjærsten skal flytte inn til ham i leiligheten på Frogner.

– Nei. Livserfaring har lært meg at jeg har det bedre når jeg ikke er samboer. Det gjør livet mer spennende. Man møtes bare for å gjøre hyggelige ting sammen og unngår trivialiteter og irritasjon. Det er det som får folk til å flytte fra hverandre, forteller han til Dagbladets «Endelig Fredag».

LES OGSÅ: Sandra Broch fikk gjennomgå av Hellstrøm