IKKE FLYTTEKLAR: - Nei, jeg kommer ikke til å flytte til Romania, avslører Natalia Davadi til Seher.no Foto: Privat
IKKE FLYTTEKLAR: - Nei, jeg kommer ikke til å flytte til Romania, avslører Natalia Davadi til Seher.no Foto: PrivatVis mer

Nekter å flytte etter kjæresten

Er de to egentlig offisielt et par? - Vi er jo det, mener hun selv.

SEHER.NO: I januar ble det kjent at Natalia Davadi (24), som gjennom "Ungkaren 20 vs. 40", fant kjærligheten med Stig Kjos, har funnet kjærligheten på ny. Nå er det nemlig den tidligere Rosenborg-spilleren Yssouf Koné (27) som gjelder for den vakre jenta.

- Vi har kjent hverandre i mange år, og har har et godt øye til hverandre - begge to. Derfor ble det bare sånn. Tida får vise, vi er bare på dater'n, sier hun til Seher.no.

- På dater'n, vil det si at dere ikke er "offisielt" kjærester, Natalia?

- Vi er jo kjærester, eller småkjærester, og er veldig glade i hverandre. Så får tida vise om det skjer noe mer.

Natalias kjæreste spiller i øyeblikket for den rumenske fotballklubben CFR Cluj. Davadi reiser ofte til Romania for å besøke ham, men må likevel leve med lang, lang avstand mellom seg og sin kjære. Foreløpig har hun derimot ingen planer om å flytte etter ham.

- Nei, jeg kommer ikke til å flytte til Romania, avslører 24-åringen til Seher.no.

Årsaken til beslutningen er ganske enkel, ifølge henne selv: Hennes fem år gamle sønn.

- Det har å gjøre med sønnen min, ja, bekrefter hun.

Stor avstand til tross, de to får likevel sett hverandre ganske så ofte.

- Det går bra det altså, vi ser hverandre så ofte som mulig. Et par ganger eller et par uker hver måned, kanskje? Så lenge vi stoler på hverandre går det bra, forteller Natalia Davadi til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Nei, jeg er ikke gravid