Nekter å fjerne gifteringen

Ashton og Demi prøver ekteskapsrådgivning for å redde forholdet etter utroskapsskandalen.

VISTE FRAM RINGEN: Ashton Kutcher gjorde ingen forsøk på å skjule gifteringen, da han mandag ankom TV-studio for å spille inn en ny episode av «Two and a half men». Foto: All Over Press
VISTE FRAM RINGEN: Ashton Kutcher gjorde ingen forsøk på å skjule gifteringen, da han mandag ankom TV-studio for å spille inn en ny episode av «Two and a half men». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapet mellom filmstjernene Ashton Kutcher og Demi Moore har gått fra den ene krisen til den andre, etter at den 23 år gamle kvinnen Sara Leal hevdet hun hadde vært Ashtons elskerinne.

Skandalen skal ha ført til at en rasende Demi knapt skal ha vist seg offentlig med ektemannen siden siden september. «Charlie's Angels II»-stjernen skal også ha rast ned i vekt etter at påstandene om utroskap ble kjent.

Ashton på sin side, gjør imidlertid alt han kan for å redde ekteskapet til sin 15 år eldre kone.

Ifølge bladet Us Weekly ble Demi og Ashton i helgen observert mens de forlot kontoret til en rabbiner de bruker som ekteskapsrådgiver.

- Da de kom ut var de begge veldig seriøse. Ingen av dem lo eller snakket til hverandre. De satte seg bare i bilen og dro hjem, sier en av fotografene på stedet til bladet.


Ashton Kutcher understreket at han fortsatt er gift ved å visefram sin giftering, da han mandag ankom TV-studioet for å spille inn en ny episode av serien «Two and a half men».

Flere kilder nær paret hevder det imidlertid kun er et tidsspørsmål før de bekrefter at de skal separeres.

- Han har spurt Demi om å ikke søke om skilsmisse, men det er nok ingenting han kan gjøre for å stoppe henne, sier en venn av TV-stjernen til nettstedet Radaronline.com.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Knust Ashton er forberedt på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer