Nekter å fjerne forlovelsesringen

Dette bildet av nygifte Kim Kardashian vekker oppsikt.

BRUKER BÅDE FORLOVELSES- OG GIFTERING: Kim Kardashian elsker diamanter og bruker begge sine nye diamantringer etter at hun giftet seg med basketstjernen Kris Humphries. Foto: All Over Press
BRUKER BÅDE FORLOVELSES- OG GIFTERING: Kim Kardashian elsker diamanter og bruker begge sine nye diamantringer etter at hun giftet seg med basketstjernen Kris Humphries. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen Kim Kardashian er for tiden i syvende himmel etter at hun tidligere denne måneden giftet seg med basketballstjernen Kris Humphries.

Men det er ikke bare kjærligheten som får Kim - som blant annet er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» til å smile fra øre til øre.


Skrikende dyre juveler
Den tidligere stylisten har nemlig aldri lagt skjul på sin begeistring for dyre smykker, og kunne derfor juble høyt da kjæresten fridde med en 20.5 karats diamantring verdt over 10 millioner kroner.

Og på selve bryllupsdagen, slo Kris også på stortromma. Da de to ble mann og kone, fikk Kim en 12 karats diamantring, som av det amerikanske nettstedet entertainmentwise.coms ekspert anslås til å ha en verdi på over 350 000 kroner.


Bruker begge ringene

Kim er tilsynelatende så fornøyd med begge ringene, som er designeret av smykkedesigneren Lorraine Schwartz, at hun i motsetning til de fleste bruder har valgt å bruke begge to samtidig etter vielsen.

Da det ferske ekteparet i forrige uke dro på en rask bryllupsreise til Napoli i Italia, viste Kim stolt fram sine tilsammen 32,5 karat for fotografene.


Ekte vare eller kopi?

Det imidlertid ikke kjent om forlovelsesringen var ekte, eller en kopi som Kim lenge har planlagt å få laget, fordi hun er redd for å bli ranet.

- Å gå rundt med en ring som er verdt halvparten så mye som huset hennes, gjør henne syk av bekymring, men samtidig vil hun jo gå med den hele tiden.

- Slik kan hun bruke den ekte ringen når hun skal på spesielle tilstelninger eller føler seg i trygge omgivelser, mens hun kan holde seg til kopien når hun bare farter rundt, har en kilde uttalt til Radaronline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryllupsgjestene kom i hvite kjoler!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer